Pomii de Craciun, paziti de fortele de ordine

Magazin Salajean 16 decembrie 2009 0

Pomii de Craciun, paziti de fortele de ordinePentru a preveni taierea si comercializarea pomilor de Craciun, in aceasta perioada, cadre ale Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, in comun cu Jandarmeria Salaj, Inspectoratul Silvic si de Vanatoare si Directia Silvica Salaj isi vor intensifica actiunile de patrulare.

S-au constituit astfel echipe mixte de actiune si control care actioneaza in teren, patruland atat in fondul forestier national cat si in zonele acoperite cu vegetatie din afara acestuia, pentru prevenirea taierilor ilegale. Pe drumurile din judet, inclusiv pe cele forestiere, echipe formate din politisti, jandarmi si personal silvic vor actiona pentru identificarea transporturilor ilegale de pomi de Craciun.

In mediul urban, actiunile si controalele politiei vor viza atat mijloacele de transport, cat si locurile de comercializare a brazilor, astfel incat, cei care nu pot justifica provenienta acestora, sa fie sanctionati. Echipele de control vor cuprinde si personal specializat de la Garda Financiara si Garda Nationala de Mediu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »