Politistii zalauani pusi la treaba de OJPC

Magazin Salajean 8 februarie 2007 0

41 de politisti zalauani au participat, recent, la solicitarea Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului, dar si la solicitari venite din comunele Romanasi si Zimbor, la inspectarea unor localuri de alimentatie publica din municipiu si din cele doua comune, cu scopul prevenirii efectelor consumului de tutun in locurile publice. Dar, actiunea politistilor zalauani s-a extins pe verificarea mai multor aspecte, care vizeaza furturile din societatile comerciale, din unitatile de alimentatie publica, din posete si buzunare etc.

Actiunea politistilor s-a lasat cu constatarea a 6 infractiuni judiciare, dintre care 4 furturi, o amenintare si o distrugere si 3 infractiuni silvice. De asemenea, politistii au mai aplicat 69 de sanctiuni contraventionale, cele mai multe fiind pentru nerespectarea legii privind ordinea si linistea publica, valoara totala a amenzilor ridicandu-se la 6.134 lei.

Seful Politiei Municipiului Zalau, comisarul Gelu Cordea, a declarat ca astfel de actiuni vor fi organizate si pe viitor, obiectivul principal constituindu-l asigurarea unui climat de liniste si siguranta pentru cetateni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »