Politistii salajeni, la ora de dirigentie

Magazin Salajean 31 mai 2007 0

Politistii salajeni, la ora de dirigentie

Activitatile care vor fi organizate cu ocazia Zilei Internationale a Copilului si etapa de implementare a concursului Politist pentru o zi au fost subiectele dezbatute in cadrul intalnirii reprezentantilor mass-media, de ieri, cu seful Politiei Municipale, cms. Gelu Cordea.

In saptamana premergatoare acestei zile, politistii salajeni,au desfasurat activitati cu caracter preventiv in unitatile de invatamant din oras. Impreuna cu politia de proximitate, ne-am deplasat la cateva unitati de invatamant, pentru a participa la orele de dirigentie. Scopul vizitelor noastre a fost sa le dam sfaturi pentru a preveni cat se poate nefericitele situatii in care ei cad victime adultilor, a spus seful Politiei Municipale.

Totodata, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport Salaj s-a avut in vedere atragerea a cat mai multi copii in activitati cu caracter sportiv. Tot ieri s-a desfasurat si Crosul Olimpic la care au participat elevi din scoli generale si licee, precum si cei 15 elevi care au castigat concursul Politist pentru o zi.

Comisarul a tinut sa mentioneze ca in cursul zilei de vineri, dupa terminarea concursului de desene pe asfalt, 20 de copii vor elibera tot atatia porumbei. Prin acest gest dorim sa marcam faptul ca toti copiii au drepturi, iar aceste drepturi trebuie respectate. La toate actiunile pe care le intreprindem de ziua copilului vor participa

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »