Politistii continua actiunile de supraveghere a traficului

Magazin Salajean 20 aprilie 2010 0

Politistii continua actiunile de supraveghere a traficuluiPeste 40 de politisti de la rutiera si ordine publica din cadrul Politiei Salaj au participat la actiunea desfasurata la nivel national, sambata, intre orele 10 si 20, pentru combaterea neregulilor in trafic.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, Nadia Serban, actiunea a urmarit depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a celor care incalca prevederile legale sau comit infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Actiunea continua seria activitatilor declansate la nivel national pentru cresterea gradului de siguranta rutiera si reducerea victimizarii populatiei prin accidente de circulatie.

La nivelul judetului Salaj, au actionat 42 de politisti, cu cele 11 masini dotate cu aparate radar, constatand trei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice si 240 de fapte contraventionale. Un singur sofer a ramas pieton, fiindu-i suspendat permisul de conducere, a precizat Serban.

La nivel national, au fost angrenati la actiune peste 3.200 de politisti rutieri si de ordine publica si 550 de aparate destinate supravegherii traficului rutier si masurarii vitezei de deplasare a autovehiculelor. Au fost constatate in total 150 de infractiuni, iar peste 770 de conducatori auto au ramas fara permis de conducere. Pe toata durata actiunii nu s-a inregistrat niciun accident mortal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »