Politistii au un suspect in cazul barbatului ce s-a aruncat in raul Somes

Magazin Salajean 17 ianuarie 2011 0

Politistii au un suspect in cazul barbatului ce s-a aruncat in raul Somes

Barbatul s-a aruncat in apele Somesului pentru a scapa de politistii salajeni, care-l urmareau pentru ca ar fi sustras sarma de curpu de la reteaua Romtelecom, este baimarean. Data disparitiei suspectului in apele involburate ale raului coincide cu data la care concubina unui barbat in varsta de 33 de ani, din Baia mare, a anuntat autoritatile ca barbatul cu care locuia a disparut fara urma de aproape o saptamana.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, Maria Cristea, ne-a declarat ca semnalmentele suspectului in cazul furtului coincid cu ale unui baimarean dat disparut de concubina sa. Concubina unui barbat in varsta de 33 de ani, din orasul Baia Mare, s-a prezentat in data de 10 ianuarie la IPJ Maramures, anuntand ca barbatul ei a disparut. In urma verificarilor, politistii l-au identificat ca posibil suspect in cazul barbatului care s-a aruncat in apele raului Somes pentru a scapa de politisti. Respectivul a fost dat in urmarire nationala, in continuare fiind efectuate cercetari pentru depistarea acestuia, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, barbatul a fost dat in urmarire nationala.

Reamintim ca politisti din Galgau au fost alertati duminica dimineata, 9 ianuarie, despre faptul ca un barbat sustrage sarma din cupru de la reteaua de telefonie fixa Romtelecom. Fiind depistat la scurt timp de catre politisti pe raza localitatii Capalna, cu un bagaj in mana, barbatul a incercat sa scape de oamenii legii si, abandonand pachetul, s-a aruncat in apele involburate si reci ale raului Somes. Ulterior femeia a fost chemata la audieri, sa vada bunurile pe care barbatul le-a abandonat pe malul Somesului, dar nu a recunoscut niciun obiect care ar apartine acestuia.

Satenii din Galgau spun ca baimareanul a nimerit intr-o zona periculoasa cu apa adanca. Conform informatiilor furnizate de autoritati, corpul barbatului a fost cautat de pompierii militari timp de trei zile. Ulterior, cautarile au fost oprite.

Lavinia Varga locuia cu sotul ei, Cristian Marius Smical, de 33 de ani, si fiica lor in varsta de 7 ani, intr-o garsoniera de pe bulevardul Independentei din Baia Mare. Samba-ta dimineata, 8 ianuarie, barbatul i-a spus ca merge sa lucreze inafara programului pentru a mai castiga niste bani. Acum, femeia nu asteapta decat un raspuns de la anchetatori: sa fie anuntata daca barbatul ei este viu sau mort.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »