Politia municipala – modernizata

Magazin Salajean 30 ianuarie 2007 0

Politia municipala - modernizata

Politia municipiului Zalau are in dotare, incepand de sambata, o sala de primire a cetatenilor mult mai moderna, o sala de consiliere a victimelor, precum si un birou destinat activitatilor desfasurate de politia de proximitate.

Inaugurarea acestor lucrari de modernizare a sediului politiei municipale a avut loc sambata, 27 ianuarie. La eveniment au participat presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, viceprimarul municipiului Zalau, Dorel Labo, sefi ai inistitutiilor deconcentrate, precum si alti invitati.

Lucrarile de modernizare a sediului politiei au fost efectuate cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj si al altor sponsori, din dorinta de a se apropia cat mai mult de cetateni si de a le oferi servicii cat mai eficiente, a precizat comisarul – sef, Gelu Traian Cordea, comandantul Politiei municipiului Zalau. Odata cu modernizarea salii de primire a cetatenilor, a fost montat si un sistem de supraveghere video, cu trei camere de filmat.

Tot in cadrul acestui moment festiv a fost inaugurata o placa omagiala in memoria tuturor comandantilor care au fost la carma institutiei din anul 1968 si pana acum.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »