Politehnica ocupă fosta Şcoală 13

Andreea Vilcovschi 28 septembrie 2012 1
Politehnica ocupă fosta Şcoală 13

Consilierii sălăjeni au dat în administrarea Universităţii Tehnice Cluj-Napoca întregul imobil al fostei Şcoli nr. 13, situat pe strada Salcâmilor, nr. 1, şi terenul aferent. Instituţia de învăţământ foloseşte, încă din 2006, o parte din această clădire, respectiv primul şi al doilea etaj.

Parterul a fost ocupat până la începutul lunii septembrie de către Şcoala Populară de Arte şi Meserii, activitatea acesteia fiind mutată în clădirea fostului Centru Militar Judeţean. În aceste condiţii, universitatea clujeană a decis să-şi extindă activitatea şi a solicitat Consiliului Judeţean (CJ) darea în folosinţă a spaţiului eliberat.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Andrei 28 septembrie 2012 at 20:57 - Reply

  Oare de ce au desfiinţat această şcoală specială.?
  Aşa vrem să demonstrăm lumii, că nu avem handicapaţi?
  Elevii problemă sunt repartizaţi în şcolille normale, perturbând buna desfăşurare a activităţilor.
  Deci numai în dictatură avem handicapaţi?
  În democraţie ascundem rahatul sub preş.

Lasa un Raspuns »