Poliţiştii sălăjeni au program încărcat de Ziua Poliţiei Române

Magazin Salajean 21 martie 2011 0

Poliţiştii sălăjeni au program încărcat de Ziua Poliţiei Române

Peste 800 de pliante au fost împărţite de poliţişti, în cursul zilei de vineri, proprietarilor de autoturisme parcate în zonele aglomerate ale municpiului Zalău. Acţiunea face parte din calendarul activităţilor pregătite de cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj (IPJ) cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită anual la data de 25 martie.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Sălaj, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău – Compartimentul Poliţiei de Proximitate au desfăşurat vineri, între orele 10 şi 12, activităţi în cadrul Campaniei de prevenire a furturilor din autoturisme în parcările aglomerate din municipiul Zalău. Cu această ocazie au fost distribuite peste 800 de materiale cu caracter preventiv, în acest scop.

Activităţile continuă astăzi la nivelul oraşelor Jibou şi Şimleu Silvaniei. Astfel, poliţiştii jibouani vor prezenta elevilor de la Grupul Şcolar Octavian Goga un lectorat cu proiecţii şi materiale educative pe tema Spune nu delincvenţei. De asemenea, elevii vor participa la un concurs cu premii, intitulat Poliţistul, prietenul meu. La Şimleu, poliţiştii vor desfăşura la Colegiul Naţional Simion Bărnuţiu din oraş o serie de exerciţii demonstrative.

Ziua de marţi a fost aleasă pentru manifestarea Ziua Porţilor Deschise, atât la sediul IPJ Sălaj, cât şi la Poliţia Municipiului Zalău şi Poliţia Oraş Şimleu Silvaniei. Programul activităţilor continuă până în cursul zilei de vineri, când autorităţile locale vor participa la o şedinţă festivă pentru marcarea Zilei Poliţiei Române.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »