Podul de la Treznea este functional

Magazin Salajean 28 ianuarie 2008 0

Desi nu a fost inca finalizat, podul peste Valea Treznei din comuna cu acelasi nume este functional inca de la inceputul acestei luni.

Chiar daca mai sunt cateva lucrari de facut, podul este functional de circa doua saptamani, a declarat ieri Gherasim Lazar, viceprimarul comunei Treznea. Mai trebuie realizata pietruirea lui, mai trebuie puse balustradele si facute digurile din amonte si aval, precizeaza sursa citata.

Valoarea investitiei pentru podul de fier din Treznea este de circa 340.000 de lei si a fost realizata din fondurile alocate prin Ordonanta de Guvern 7/ 2006 privind instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural. Podul a fost realizat in perioada noiembrie – decembrie 2007, lucrarile ramase urmand a fi finalizate in scurt timp, in functie si de starea vremii.

In alta ordine de idei, tot in comuna amintita anterior se desfasoara in aceasta perioada lucrarile de modernizare si extindere a scolii si gradinitei din localitatea Treznea. Deja au fost inlocuite vechile ferestre cu unele noi, din tamplarie de tip termopan. Valoarea totala a investitiei este de circa 600.000 de lei. In acesta scoala invata aproximativ 140 de copii din localitatile Treznea si Bozna.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »