Ploaie de accidente din cauza zapezii

Magazin Salajean 1 februarie 2010 0

Ploaie de accidente din cauza zapezii

Nici nu s-a asternut bine zapada pe drumurile din judetul Salaj, ca soferii au inceput sa aiba probleme in trafic. Doua accidente grave si alte patru usoare au avut loc saptamana trecuta, joi, majoritatea din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

Primul accident grav s-a produs in jurul orei 15, cand Ramona O., de 29 de ani, din Zalau, in timp ce conducea autoturismul pe strada Kossuth din municipiu, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum, a derapat si a intrat in coliziune cu un stalp de iluminat public de pe partea dreapta a sensului de mers, pe care l-a rupt. In urma accidentului, conducatoarea autoturismului a fost ranita grav, in timp ce o alta femeie, pasagera in autoturism, a fost ranita usor. Cel de-al doilea accident grav s-a produs seara, in jurul orei 23:30, in localitatea Benesat, un barbat de 53 de ani, decedand dupa ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovita de un tren de calatori.

Din seria accidentelor usoare, primul a avut loc in jurul orei 14:50, cand Adrian M., de 23 de ani, din Zalau, in timp ce conducea o autoutilitara, pe strada Gy

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »