Placutele de inmatriculare – din garaj, in Prefectura

Magazin Salajean 23 martie 2010 0

Placutele de inmatriculare - din  garaj, in Prefectura

Cu scopul de a reduce timpul in care cetatenii isi pot procura placutele de inmatriculare ale autovehiculelor, dar si pentru a oferi un spatiu securizat si conditii optime de desfasurare a acestei activitati, incepand de ieri, atelierul in care se confectioneaza aceste placute functioneaza in aceeasi cladire cu locatia unde fiinteaza Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Autovehiculelor (SPCRPCI) Salaj.

Potrivit unei informari facute de Institutia Prefectului Judetului Salaj, pana ieri, atelierul a functionat in conditii improprii, intr-un garaj situat pe strada Tudor Vladimirescu. Prin transferul atelierului, timpul in care se vor realiza placutele cu numerele preferentiale a scazut de la trei-patru ore la maxim doua ore.

Si in cazul numerelor temporare sau a celor la rand timpul maxim de executare a tablitelor este tot de doua ore.

Functionarea in noua locatie va duce la eliminarea costurilor de transport a placutelor, dar si la o securitate sporita a atelierului. Media lunara a tablitelor confectionate, indiferent de tipul acestora, in cadrul atelierului SPCRPCI Salaj, depaseste 500 de bucati. Trebuie sa oferim salajenilor servicii prompte si de calitate, astfel ca facem, permanent, eforturi pentru a le imbunatati.

Prin mutarea atelierului am redus timpul in care se elibereaza placile cu numerele de inmatriculare si am oferit un spatiu corespunzator pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a acestei activitati, a subliniat prefectul Alexandru Vegh.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »