Peste 800 de candidati au trecut proba psihologica la pompieri

Magazin Salajean 8 august 2007 0

Peste 800 de candidati au trecut proba psihologica la pompieriDin cele peste 1.000 de persoane interesate de cele 210 posturi de subofiteri si personal calificat scoase la concurs de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Porolissum (ISU) Salaj, doar 952 s-au prezentat la prima proba de foc, respectiv evaluarea psihologica.

Potrivit locotenentului colonel Marin Stan din cadrul ISU Salaj, din cei 952 de concurenti care s-au prezentat la evaluarea psihologica, doar 99 au fost declarati inapti, motivul fiind neindeplinirea anumitor criterii mentionate.

Pentru candidatii care vor opta pentru posturile de subofiteri vor trebui sa faca dovada performantelor fizice, etapa care se desfasoara incepand de astazi, pana in data de 10 august. Al treilea obstacol peste care vor avea de trecut candidatii este sustinerea testului scris pentru verificarea cunostintelor de legislatie specifice situatiilor de urgenta.

In cursul zilei de 16 august vor fi afisate rezultatele partiale, dupa care contestatiile se depun in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor. Listele finale vor fi afisate in data de 20 august, a conchis lt. col. Marin Stan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »