Peste 80 la suta dintre consiliile locale salajene au fost constituite

Magazin Salajean 24 iunie 2008 0

La nivelul judetului Salaj, aproximativ 85 la suta dintre consiliile locale au fost constituite, in cursul saptamanii trecute. Astfel, s-au ales viceprimarii, iar primarii validati au depus juramintul in fata consilierilor locali.

Cele 9 unitati administrativ-teritoriale, in care nu au fost constituite consiliile pana la aceasta data sunt: Simleu Silvaniei, Treznea, Babeni, Buciumi, Mirsid, Coseiu, Balan, Napradea si Ileanda. Prin urmare, in cursul zilei de ieri si azi, consilierii locali au fost convocati din nou in vederea validarii consiliilor locale si alegerii viceprimarilor, precum si pentru depunerea juramantului de catre primarii validati.

Institutia Prefectului Judetului Salaj face cunoscut faptul ca, la nivelul judetului nostru, fiinteaza 61de unitati administrativ-teritoriale, din care in 52 s-au finalizat deja constituirile consiliilor locale si alegerea viceprimarilor. Urmeaza ca, potrivit prevederilor legale in vigoare, in termen de 10 zile, sa fie transmise catre Institutia Prefectului Judetului Salaj dosarele sedintelor de constituire, pentru verificare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »