Peste 400 de locuri pentru tinerii care vor sa devina jandarmi

Magazin Salajean 10 martie 2010 0

Peste 400 de locuri pentru tinerii care vor sa devina jandarmiIn acest an, pentru sesiunea de admitere 2010 in institutiile de invatamint ale Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), Jandarmeriei Romane i-au fost aprobate 415 de locuri. La Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti sunt 100 de locuri la specializarea Ordine si Siguranta Publica, din care cinci locuri pentru rromi, si inca 10 locuri la frecventa redusa la specializarea Ordine si Siguranta Publica.

Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Dragasani i-au fost aprobate 155 de locuri, din care tot cinci locuri pentru rromi, iar Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni 150 de locuri, din care cinci locuri pentru rromi.

Cei interesati sa urmeze cursurile unei scoli militare de invatamant, pot solicita informatii suplimentare la Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj. In cadrul campaniei de recrutare a candidatilor, pentru promovarea in institutiile de invatamant civile a profesiilor specifice Jandarmeriei Romane, conducerea IJJ Salaj va elabora materiale promotionale si de informare si va organiza intalniri cu elevii din institutiile de invatamant din judetul Salaj, ne-a comunicat ofiterul de relatii publice a IJJ Salaj, Cristian Bolfa.

In anul 2009, pentru admiterea in institutiile de invatamant ale MAI, pe locurile aprobate Jandarmeriei Romane, IJJ Salaj a recrutat 70 de candidati din judetul Salaj, in urma desfasurarii tuturor probelor de concurs, 11 dintre acestia fiind declarati admis.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »