Peste 300 de firme salajene, amenintate cu dizolvarea

Magazin Salajean 26 octombrie 2010 0

Peste 300 de firme salajene, amenintate cu dizolvarea

331 de societati comerciale din judet se afla in vizorul Oficiului Registrului Comertului (ORC) de pe langa Tribunalul Salaj in vederea dizolvarii. Potrivit directorului institutiei, Laura Eugenia Vadan, ORC Salaj va intenta, incepand cu data de 12 noiembrie, actiuni de dizolvare pentru firmele in cauza pentru ca au sedii sociale expirate ori nu au administratori sau administratorii au mandatul expirat.

Conform legii, dupa scurgerea a sase luni de la ramanerea irevocabila a sentintei de dizolvare pronuntata de Tribunalul Salaj, ORC Salaj va trece la radierea din oficiu a acestor societati. In acest sens, asociatii celor 331 de societati se vor putea prezenta la institutia noastra in vederea efectuarii mentiunilor cuvenite pentru a preintampina dizolvarea acestora, a precizat reprezentantul Oficiului.

Aceasta este cea de-a doua campanie de dizolvari pe care ORC Salaj o deruleaza in acest an. In vara, institutia a introdus in instanta cereri de dizolvare a 678 de agenti economici care nu si-au depus o copie a situatiei financiare pe 2009.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »