Peste 250 de salajeni vor fi disponibilizati colectiv

Magazin Salajean 7 decembrie 2010 0

Peste 250 de salajeni vor fi disponibilizati colectivSapte firme din Salaj care activeaza in domeniul constructiilor si al transporturilor au notificat, luni, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj ca in decurs de o luna vor disponibiliza colectiv peste 250 de angajati.

Motivele declarate de angajatori pentru aceste disponibilizari sunt conditiile meteorologice nefavorabile in perioada rece a anului pentru executarea lucrarilor in domeniul constructiilor, precum si scaderea drastica a numarului de comenzi in transporturi. Am primit notoficari de la sapte firme locale care activeaza in domeniul constructiilor si in transporturi cum ca vor disponibiliza angajati, in 30 de zile de la data notificarii. In total, vor fi trimisi in somaj 253 de salajeni. Cei mai multi salariati sunt disponibilizati de la SC Drum Construct SRL Zalau, care va renunta la 91 de oameni, a declarat Directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj, Constantin Sarca.

Ceilalti sase angajatori care vor concedia personal sunt SC G4 S Cash Services SRL, SC G4S CashSolutions SRL, SC Consilva SA Simleu Silvaniei, SC Eurocativ Zalau si Directia Generala de Administrare a Domeniului Public Zalau.

Disponibilizarile vor avea loc la inceputul lunii ianuarie, oamenii urmand sa fie inregistrati in baza de date a AJOFM Salaj pentru a beneficia de indemnizatia de somaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »