Peste 100 de rable ridicate de pe străzile Zalăului

Andreea Vilcovschi 1 februarie 2013 2
Peste 100 de rable ridicate de pe străzile Zalăului

În toate cartierele Zalăului, pe străzi, trotuare şi în parcări, putem întâlni maşini care nu au mai fost mişcare de luni bune şi se află într-o stare avansată de degradare. Rablele zac pe domeniul public, ocupând locurile de parcare – şi aşa insuficiente – spre disperarea şoferilor.
Anul trecut, Primăria Zalău a identificat peste 100 de maşini părăsite prin diferite zone ale oraşului.“În urma verificărilor, în anul 2012, pe domeniul public al municipiului Zalău au fost identificate 108 autovehicule abandonate”, ne-a declarat Manuela Ghiuruţan, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Potrivit spuselor sale, proprietarii maşinilor în cauză au primit notificări, în urma cărora 102 rable au fost ridicate. În ceea ce-i priveşte pe cei şase proprietari care nu au răspuns notificărilor, aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 250 şi 500 de lei. “Ulterior, şi aceste maşini au fost ridicate de pe domeniul public”, a mai spus reprezentantul municipalităţii.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 1 februarie 2013 at 09:29 - Reply

    Mai cautati si prin zona Porolissum…

  2. finante 1 februarie 2013 at 09:56 - Reply

    permite-mi sa NU CRED. UNDE SINT CELE 102 RABLE RIDICATE/

Lasa un Raspuns »