Peste 1.400 de salajeni vor trece proba de foc la Bechtel

Magazin Salajean 6 februarie 2007 0

Peste 1.400 de salajeni vor trece proba de foc la BechtelDin totalul de 1.600 de salajeni prezenti la Bursa locurilor de munca, pentru Compania Bechtel, peste 1.400 vor fi chemati la interviu, dupa care vor fi supusi la o proba de lucru.

Mircea Pop, directorul executiv al Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj a declarat ca Compania Bechtel au ales peste 1.400 de persoane ale caror CV-uri vor fi analizate, iar in cursul acestei saptamani vor fi chemati primii salajeni la interviu si o proba de lucru. Potrivit directorului, selectia se va face in functie de necesitatea de posturi. Astfel, primii care vor fi intervievati vor fi aceia care sunt potriviti pentru posturile de care este nevoie urgenta in companie. La inceputul saptamanii viitoare, reprezentantii Bechtel vor face cunoscut rezultatul interviurilor si, astfel, vom sti numarul exact de persoane care vor lucra la construirea autostrazii Transilvania, a conchis Pop.

Va reamintim ca in cursul anului trecut, Compania Bechtel au angajat 1.450 de persoane pentru constructia autostrazii, iar in luna ianuarie a acestui an au fost deja incadrate in munca 300 de persoane.

Autostrada Transilvania este o autostrada cu patru benzi, cate doua pe fiecare sens de mers, cu o lungime de 415 kilometri, care porneste din centrul Romaniei, de la nord – vest de Brasov, ajungand in Oradea, la granita cu Ungaria.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »