Peste 1.000 de candidati la joburile de la pompieri

Magazin Salajean 23 iulie 2007 0

Cele 210 posturi de subofiteri si personal calificat scoase la inaintare pentru salajeni de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Porolissum (ISU) Salaj, au starnit interesul a peste 1.350 de persoane.

Cei care sunt interesati sa lucreze in cadrul ISU Salaj pot sa se inscrie la concursul care va avea loc intre 8-17 august. Sunt disponibile 210 posturi, respectiv de subofiteri si personal contractual, ne-a declarat purtatorul de cuvant al ISU Salaj, capitanul Sorin Muresan.

Cei care vor opta pentru posturile de subofiteri va trebui sa faca dovada performantelor fizice, dupa care vor avea de sustinut un test scris pentru verificarea cunostintelor de legislatie specifice situatiilor de urgenta. Prima proba de foc pentru candidati se va desfasura in perioada 23 iulie-3 august si va consta in evaluarea psiholigica, proba considerata eliminatorie. Cei care vor trece de aceasta faza isi vor putea depune la sediul ISU Salaj dosarele in vederea recrutarii, data limita pentru acest lucru fiind 3 august 2007.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »