Pentru ca a indraznit sa-si depuna candidatura de primar, Retevoescu va fi amendat de actualul primar de Girbou

Magazin Salajean 1 aprilie 2008 0

Pentru ca a indraznit sa-si depuna candidatura de primar, Retevoescu va fi amendat de actualul primar de GirbouDupa ce m-a facut cu ou si cu otet pe pagina mea de net, am primit o scrisorica oficiala semnata de dl. primar Spatar Alexandru, prin care mi-a solicitat sa ma prezint pe data de 1 aprilie (ce zi si-a ales si dumnealui) la primaria Girbou 8:30 cu autorizatia de construire pentru lucrarile pe care le-am efectuat. Pe langa faptul ca s-a luat de viata mea privata, a imprastiat hartii cu poza mea pe la cetatenii din comuna unde se specifica starea deplorabila a gospodariei mele din Girbou, ca este o prastie si ca arata ca dupa razboi. Numai acum a avut ochi sa-si dea cu parerea de felul cum arata locatia mea din Girbou. Pentru faptul ca mi-am reparat imprejmuirea curtii dinspre drum, hop si amenda, as dori sa-l mai instiintez ca ii mai dau ocazia sa ma amendeze inca odata, deoarece si invelitoarea casei va fi reparata.

De fapt, pe primarul din Girbou il intereseaza mai mult viata mea privata si toate miscarile decat administratia locala. Si nu oricum si oricand, ci si in timpul serviciului, dovada fiind data redactarii uneia dintre scrisoricile de pe net (25 martie, ora 13:30). Si nu este de mirare ca la primaria Girbou s-a impamantenit un obicei, sa faci altceva decat sa justifici programul de lucru pentru care esti platit din bani publici. Poate odata si-odata angajatul primariei care se mai ocupa si de masuratul de raturi va va da niste explicatii. Am speranta ca cei din Institutia Prefectului care vegheaza activitatea primarilor se vor autosesiza.

Nu stiu cum justifica si de unde platesc salariile oamenilor, fiindca in ultima vreme Primarul Girbou angajeaza intr-o veselie. Dimineata in curtea Primariei este un furnicar mai ceva ca la ADP Zalau, incluzand si pe cei de la sera de flori de pe Fabricii, iar in timpul zilei da fuguta de la unul la altul cu flacoanele de apa, sa nu se deplaseze saracii sa-si potoleasca setea. Probabil ca acele angajari in masa vor fi voturi sigure. Bine gandit!

Cum isi permite dl. primar de Girbou sa-si faca electorat pe bani publici? Sunt informat ca o functionara din primarie a afirmat intr-un loc public situat pe drumul ce duce spre casa unde locuieste ca din economiile rezultate din asfaltarea tronsonului de drum din satul Solomon, (lucrarile realizate din fonduri SAPARD), se vor reabilita ulitele din satele Popteleac si Calacea. Ati auzit d-le primar, de deturnari de fonduri? Functionarii din primarie continua sa faca electorat actualului primar, probabil, ca ignora Legea functionarului public.

Si, uite asa, voi fi amendat si vor urma si alte amenzi aplicate de primarul in exercitiu, dar, sa-i intre bine in cap, ca nu o sa intru in sediul primariei Girbou, oricate invitatii as primi pentru clarificari, ca sa folosesc expresia dintr-o scrisorica, decat atunci cand imi va preda bandelora de capitan de echipa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »