Pentru 2011 ni se promit investitii pentru drumuri si Spital

Magazin Salajean 22 decembrie 2010 0

Pentru 2011 ni se promit investitii pentru drumuri si Spital

2011, asa cum a apreciat ieri, Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean Salaj, va fi anul in care CJ se va concentra asupra investitiilor din infrastructura de drumuri si pe serviciile de sanatate de la Spitalul Judetean de Urgenta din Zalau. La aceasta unitate medicala, anul viitor vor demara lucrarile de reabilitare ale corpurilor A si B, proiectul fiind in prezent in faza precontractuala se spera ca in cursul saptamanii urmatoare va fi semnat contractul de finantare.

Presedintele CJ s-a aratat multumit de lucrarile derulate pe drumurile judetene din acest an si a mentionat ca, valoric, anul acesta s-au realizat mai multe investitii decat in 2009. S-a intervenit pe 326 km de drumuri judetene, din totalul de 600 km aflati in administrarea judetului. In 2010 s-au executat lucrari de asfaltare a drumurilor pietruite, tinand cont ca la nivel de judet peste 50 la suta din arterele judetene sunt pietruite.

Salajul are drumuri de categoriile III si IV, si inregistreaza un trafic auto de nivel mediu. Acum, la sfarsitul anului 2010, a afirmat Tiberiu Marc, drumurile judetene sunt in stare mai buna decat anul trecut. Partea de est a judetului are intreaga retea de drumuri asfaltata sau reabilitata cu covor asfaltic. Pe viitor vor fi refacute drumurile din vestul si centrul judetului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »