Pensionarii vor primi bani pentru ochelarii de vedere

Magazin Salajean 12 iulie 2007 0

Pensionarii vor primi bani pentru ochelarii de vedereCasa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) – Zalau deconteaza pensionarilor, incepand cu 1 iulie, 20 de lei pentru procurarea ochelarilor de vedere. Banii vor fi primiti de persoanele varstnice cu defecte de vedere pe baza copiei de pe factura si a recomandarii medicale.

Activitati recreative pentru varstnici

Deasemenea, Pensionarii membri CARP au posibilitatea de a participa la excursia organizata la Marghita, drumetie ce o succede pe cea de la Baile Felix din aceasta vara.

Pentru perioada 23 – 27 iulie sunt planificate concursuri de sah si table dotate cu premii constand in diplome, medalii si echipament sportiv, activitati ce vor avea loc la Clubul pensionarilor cu sprijinul Directiei Judetene de Sport si S.C. Alpines-Sport S.A.

Pensionarii interesati se pot inscrie la concurs pana in 20 iulie, ora 10, la secretariatul CARP din Zalau.

De mentionat ca, tot incepand cu 1 iulie, plafonul de imprumut pe o cerere a crescut de la 2.000, la 2.500 lei, dobanda anuala a scazut de la 15, la 13 la suta, iar fondul propriu trebuie sa reprezinte acum un sfert din cuantumul imprumutului solicitat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »