Pensionarii salajeni au primit pachetele cu alimente

Magazin Salajean 18 decembrie 2007 0

Pensionarii salajeni au primit pachetele cu alimente

Pensionarii din Salaj au primit ieri pachete de sarbatori in valoare de 26 de lei din partea primariilor, a Consiliului Judeten (CJ) Salaj si a Consiliilor locale. Cadourile au constat in produse alimentare si s-au distribuit pe baza de bonuri valorice ce au fost acordate in prealabil pensionarilor care locuiesc in mediul urban si care au pensia mai mica de 250 de lei. Astfel, pensionarii din Zalau au trecut ieri pe la Cantina Sociala din cadrul Primariei municipiului pentru a primi cele 200 de cadouri, urmand ca maine si poimaine alte 70 de persoane varstnice sa-si primeasca darul. Deasemenea, in Simleu – Silvaniei au fost atribuite 60 asemenea bonuri, in Jibou 50, iar in Cehu – Silvaniei, tot 50 de pensionari au primit pachetele cu alimente cuvenite. Tot maine, la Clubul Pensionarilor din municipiu, Uniunea pentru Societatea Civila va imparti pensionarilor cu venituri reduse inca 50 de cadouri. De mentionat ca numarul cererilor pentru bonurile valorice cu care pensionarii si-au ridicat pachetele cu alimente a fost, in Zalau, de peste 500.

Inainte ca pensionarii din Zalau sa-si ridice pachetele cu alimente, acestia s-au intalnit, in sala mare a Primariei, cu reprezentantii lor de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (C.A.R.P.) Salaj – Ioan Ivascau, cu Ilie Gorgan, presedintele Sindicatului Liber al Pensionarilor, cu Violeta Milas, directorul Directiei Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Salaj si, nu in ultimul rand, cu primarul Zalaului, Radu Capilnasiu.

Gorgan a tinut sa faca cunoscut ca ajutorul material acordat in aceasta perioada nu e unicul de care pensionarii judetului s-au bucurat si ca, pe parcursul anului ce tocmai se incheie, 450 de persoane varstnice au primit bunuri in valoare totala de 16.500 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »