Pensionarii salajeni au intins firul pe Varsolt

Magazin Salajean 4 august 2011 0

Pensionarii salajeni au intins firul pe Varsolt

Aproximativ 30 de pensionari au participat, in cursul diminetii de ieri, la concursul de pescuit sportiv organizat pe Lacul de Acumulare Varsolt de catre Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalau si Asociatia Judeteana pentru Vanatoare si Pescuit Sportiv Salaj, cu sprijinul Prefecturii si Consiliului Judetean Salaj. Aceasta a fost prima editie a unei astfel de competitii organizate pentru pensionarii salajeni.

Incepand dis-de-dimineata, concurentii au participat la tragerea la sorti pentru ocuparea standurilor, dupa care a urmat concursul de pescuit. Potrivit presedintelui CARP Zalau, Ioan Ivascau, pe podium au stat concurentii care au prins cea mai mare cantitate, si nu dupa numarul de pesti prinsi in carlig. Astfel, au fost acordate trei premii urmatorilor: locul I – Andrei Mate (captura de 6.880 de grame de peste), locul II – Ioan Popa (captura de 4.620 de grame de peste) si locul III – Traian Chendea (captura de 4.480 de grame de peste). Un premiu special a fost inmanat castigatorului locului II, Ioan Popa, pentru captura cea mai mare, respectiv un caras de 280 de grame.

Pentru castigatorii podiumului, premiile au constat in permise gratuite de pescuit, insa toti concurentii au primit diplome de participare, printre care o diploma pentru cel mai bun ecologist, una pentru cel mai varstnic concurent, de 84 de ani, si o diploma pentru cel mai mare peste prins etc. La festivitatea de premiere au fost prezente si autoritatile judetene si locale, respectiv prefectul Vegh Alexandru, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, si primarii comunelor Crasna, Varsolt si Mesesenii de Jos. Concursul s-a incheiat cu o masa servita la marginea apei, insa nu din peste, ci un bogracs la care au fost invitati cei prezenti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »