Pensiile vin cu premii prin cardurile BRD

Magazin Salajean 23 septembrie 2011 0

Pensiile vin cu premii prin cardurile BRD

Concursul destinat pensionarilor salajeni si organizat de catre conducerea BRD – Sucursala Zalau in cadrul campaniei Intampina primavara cu BRD Senior si-a desemnat castigatorii. Marele premiu pus in joc: o excursie gratuita intr-o statiune balneoclimaterica din tara.

Extragerea castigatorilor a avut loc miercuri, in prezenta directorului retail BRD Baia Mare, Strempel Ecaterina, a directorului Casei Judetene de Pensii Salaj, Filonas Chis, si a unui pensionar aflat la sediul institutiei. In urma extragerii taloanelor participante, Kozma Elisabeta este fericita castigatoare a unei saptamani de relaxare si tratament, la un hotel de 3 stele, cu pensiune completa, intr-o statiune balneoclimaterica din tara, impreuna cu cineva drag. De asemenea, au fost acordate alte sase premii urmatorilor: Olga Beltean – un DVD-player, Viorel Curtean – un telefon cu camera, Teodora Tiriac – o rama foto digitala, precum si trei premii promotionale.

Le multumim tuturor participantilor si ii asiguram ca ramanem in permanenta o banca apropiata nevoilor lor. Mai precis, in baza parteneriatului cu Casa de Pensii, pensionarii pot opta pentru virarea pensiei pe un card BRD, care este un mijloc comod si care aduce o multime de avantaje: comision de ridicare numerar – 0 lei, plata facturilor gratuita iar clientul nu este conditionat de orarul bancii. Oricare ar fi proiectul personal dorit, va oferim finantarea de care aveti nevoie cu o reducere de 5 la suta sau dobanzi promotionale la depozite, a declarat Camelia Ciocas, responsabil marketing Grup Baia Mare.

Numai in cadrul campaniei au fost oferite peste 230 de premii promotionale. Conducerea bancii asigura ca astfel de promotii vor mai avea loc in urmatoarea perioada.

Pentru orice fel de detalii, BRD va asteapta in judetul Salaj in cele opt unitati deschise sau direct pe site-ul bancii www.brd.ro. La nivelul judetului Salaj, aproximativ 1.800 de pensionari isi primesc pensia pe cardurile BRD.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »