Penny Market la Simleu

Magazin Salajean 15 mai 2007 0

Supermarketurile incep sa-si faca loc pe piata salajeana, dupa municipiul Zalau investitorii dovedindu-se interesati si de Simleu Silvaniei. Potrivit informatiilor oferite de primarul Septimiu Turcas, simleuanii vor avea, cel tarziu in primavara anului viitor, o alternativa la Piata Agroalimentara prin deschiderea unui magazin Penny Market chiar in centrul urbei. Locatia aleasa pentru primul Penny Market din judet este fostul amplasat al Casei Armatei din orasul de sub Magura.

Primarul Turcas ne-a spus ca investitorii doresc sa obtina in perioada urmatoare autorizatia de demolare a fundatiilor de beton care au ocupat zona respectiva ani in sir, iar apoi vor incepe ridicarea constructiei. Din discutiile pe care le-am avut cu reprezentantii Rewe Romania, acestia doresc sa inceapa lucrarile cat mai curand, astfel ca in decembrie supermarketul sa fie finalizat. Daca lucrarile nu vor fi gata in decembrie, termenul limita pe care si-l propun investitorii va fi primavara anului viitor, a adaugat Septimiu Turcas.

Suprafata de teren pe care urmeaza sa fie ridicat magazinul Penny Market este de 3.100 de metri patrati, valoarea investitiei fiind estimata la 800.000 de euro.

Supermarketul va fi o constructie de tip hala, Penny Market mergand pe comercializarea, in medie, a 1.300-1.500 de produse. Pana la ora actuala, Rewe Romania are deschise 30 de punte de vanzare, majoritatea acestora fiind in judetele din sud. Strategia pe care si-o propun pe termen lung, pentru piata romaneasca, este, pana in 2011, extinderea retelei pana la 150-200 de magazine.

Concernul german Rewe are deschise magazine Penny Market in Germania, Austria, Ungaria, Cehia, Italia si Romania.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »