Pe 16 ianuarie, alegeri la Surduc

Magazin Salajean 10 decembrie 2010 0

Pe 16 ianuarie, alegeri la Surduc Data alegerilor locale partiale pentru Consiliul Local al comunei Surduc a fost stabilita, de catre Guvernul Romaniei, pe 16 ianuarie 2011. Pana in 11 decembrie, prefectul judetului trebuie sa emita ordinul privind numerotarea circumscriptiilor electorale din comuna, iar delimitarea si numerotarea sectiilor de votare se va face pana, cel tarziu, pe data de 19 decembrie 2010, de catre primarul comunei.

Partidele politice, aliantele politice, aliantele electorale, candidatii independenti si organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale au ca termen data de 27 decembrie 2010 pentru depunerea candidaturilor, acestea ramanand definitive, dupa solutionarea eventualelor contestatii, nu mai tarziu de 1 ianuarie 2011. Din prima zi a anului viitor, la Surduc se va da startul campaniei electorale, perioada care se va incheia sambata, 15 ianuarie 2011, la ora 7.00. Buletinele de vot vor fi tiparite pana cel tarziu in data de 11 ianuarie 2011.

Reiteram faptul ca timp de trei luni consecutiv, in perioada septembrie-noiembrie 2009, Consiliul Local Surduc nu s-a intrunit, motiv pentru care care instantele au decis dizolvarea de drept a acestui for. De un an si jumatate comuna Surduc nu a mai avut Consiliu Local si nu a mai putut pune in practica proiectele noi cu fonduri europene, pentru care era nevoie de girul consilierilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »