Patru soferi s-au trezit cu masinile in sant

Magazin Salajean 20 ianuarie 2009 0

Patru soferi  s-au trezit  cu masinile in santIn weekend, patru soferi salajeni au alunecat cu masina inafara drumului: doi s-au rasturnat cu masina in sant, unul doar a iesit de pe sosea si cel de-al patrulea a ajuns intr-un cap de pod. Sambata, in data de 16 ianuarie 2009, la ora 7:50, la intersectia dintre DJ 191C cu DC 21, in localitatea Moigrad, P. Vasile, de 57 ani, din Zalau, in timp ce conducea un microbus pentru transport persoane, pe carosabil acoperit de zapada, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant. In urma accidentului, o pasagera din microbus a fost ranita usor. La ora 15:29, pe DJ 108J, intre localitatile Crasna si Varsolt, S. Ancuta, de 19 ani, din Mal, in timp ce conducea autoturismul marca SEAT, a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile. Un pasager de 22 de ani din autoturism a suferit leziuni usoare.

Duminica, la ora 14:40, pe DN 1H, la iesire din orasul Simleu Silvaniei spre Nusfalau, S. Attila, de 38 ani, din Nusfalau, in timp ce conducea automobilul Dacia, intr-o curba la stanga a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat in sant. In urma impactului, pasagera de pe locul din stanga-spate a fost grav accidentata.

In data de 18 ianuarie 2009, la ora 00:30, pe DC 92, P. Cosmin, de 22 ani, din localitatea Sumal, in timp ce conducea un autoturism marca VW prin localitatea Lesmir, intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul volanului, a iesit in afara partii carosabile si s-a lovit de un cap de pod. In urma impactului, doi pasageri din autoturism au fost raniti usor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »