Patru persoane disparute, cautate de politisti

Magazin Salajean 12 mai 2010 0

Patru persoane disparute, cautate de politisti

Patru persoane din judetul Salaj sunt date disparute, dintre care una inca din 1995, politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj continuand cercetarile pentru depistarea acestora.

Unul dintre disparuti este Mircea-Calin Burian, de 42 de ani, cu domiciliul in comuna Balan, care, in cursul lunii octombrie 2009, a plecat sa-si viziteze copiii in localitatea Somes Odorhei si nu s-a mai intors acasa. La data disparitiei purta o geaca din fas de culoare neagra, camasa albastra, pantaloni din stofa de culoare neagra si pantofi de culoare maro. Semnalmente: inaltime 1,74 de cm, ochi caprui, ten masliniu, par saten si constitutie atletica.

Cea de-a doua persoana, Monica Casap, de 40 de ani, cu domiciliul in comuna Ip, la inceputul lunii ianuarie 2008, a plecat la munca in Cehia, iar de atunci si pana in prezent, familia nu mai stie nimic despre ea. Semnalmente: inaltime 1,62 de cm, fata ovala, ochi caprui, par saten si constitutie corpolenta.

O a treia persoana data disparuta este Gheorghe Sava, de 32 de ani, cu domiciliul in comuna Bobota. Acesta a plecat de la domiciliu la data de 10 iulie 1995 si de atunci nu s-a mai intors. La data disparitiei purta un pulovar din PNA de culoare verde, pantalon din panza de culoare maro, iar in picioare purta cizme scurte, din cauciuc, de culoare neagra. Semnalmente: intre 1,60 si 1,65 de cm, ochi caprui, fata ovala si par negru.

Cea de-a patra persoana cautata de politisti este Andreea Roatis, de 22 de ani, cu domiciliul in Cehu Silvaniei. Aceasta, in ziua disparitiei, respectiv in data de 27 decembrie 2002, a fost trimisa de catre bunici, domiciliati in localitatea Ulciug, sa pazeasca oile, prin imprejurimile casei, iar in jurul amiezii, a fost sesizata disparitia ei. La data disparitiei purta un pulovar de culoare rosie, blue-jeans de culoare neagra si pantofi de culoare neagra. Semnalmente: inaltimea intre 1,55 si 1,60 de cm, ochi caprui, fata ovala, frunte ingusta, par saten, tuns scurt si constitutie astenica. Ca si semne particulare, tanara are o cicatrice postoperatorie la gamba piciorului drept.

Reprezentantii IPJ Salaj fac inca o data apel la cei care pot furniza date si informatii, care sa ajute la identificarea si gasirea persoanelor disparute, sa contacteze cea mai apropiata unitate de Politie sau sa sune la 112, pentru comunicarea datelor respective.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »