Pasapoarte temporare mai scumpe

Magazin Salajean 2 martie 2010 0

Pasapoarte temporare mai scumpeServiciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple (SPCEEPS) informeaza ca, incepand cu data de 1 martie 2009, taxa privind costul unui pasaport temporar este de 80 de lei, fata de 64,2 lei cat a fost pana in prezent. In cazul in care plata taxei s-a facut anterior datei de 1 martie, sunt acceptate chitantele prin care se face dovada platii taxei de 64,2 lei.

Cuantumul celorlalte taxe necesare eliberarii unui pasaport temporar, respectiv taxa consulara, in valoare de 32 de lei si tariful suplimentar, de 100 de lei, raman neschimbate. Taxa contravalorii pasaportului temporar se achita la CEC Bank, iar taxa consulara si tariful suplimentar la Trezorerie.

SPCEEPS Salaj mai face cunoscut ca pasaportul temporar se elibereaza in circa doua ore de la depunerea cererii si are valabillitatea de un an. Costul unui pasaport electronic ramane si el neschimbat: 266 de lei, din care 234 de lei taxa contravaloare pasaport (se achita la CEC Bank) si 32 de lei taxa consulara (se achita la Trezorerie).

Pasaportul electronic se elibereaza in 20 de zile lucratoare de la depunerea cererii si este valabil trei ani pentru copiii in varsta de pana la sase ani si cinci ani pentru toti cei cu varsta mai mare de sase ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »