Parteneriate pe domeniul social

Magazin Salajean 13 august 2007 0

Parteneriate pe domeniul socialO delagatie olandezo-britanica s-a aflat la sfarsitul saptamanii trecute la Zalau pentru a stabili cu autoritatile administratiei municipale aspecte privind o noua colaborare in domeniul serviciilor sociale. Potrivit unui comunicat de presa, delegatia ce a reprezentat Fundatia Dreptul European al Femeii, Copilului si Animalului (FERWCA) a fost primita de Onorica Abrudan, viceprimar al Zalaului, aceasta aratandu-si disponibilitatea de a sustine colaborarea respectiva.

Scopul vizitei a fost de a stabili pentru straini contacte cu asociatii din Salaj al caror profil de activitate este cel dat de serviciile sociale, totul realizandu-se pe fondul unei colaborari cu Primaria Zalau.

La intalnire au mai luat parte si reprezentanti ai ONG-urilor din Zalau specializate pe partea de protectie sociala, precum si reprezentanti ai Directiei de Asistenta Sociala Comunitara din cadrul Primariei Zalau. Tot la sfarsitul saptamanii trecute, delegatia olandezo-britanica a avut intaniri similae si cu autoritatile locale din comuna Napradea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »