Parcurile de joacă din Zalău – reabilitate şi modernizate

Mihaela Moldovan 19 septembrie 2012 1
Parcurile de joacă din Zalău – reabilitate şi modernizate

Spaţiile de joacă din Zalău îşi îmbunătăţesc aspectul, în această perioadă, ca urmare a lucrărilor de reparaţii curente pe care Direcţia Generală de Administrare a Domeniului Public le efectuează. Aceste activităţi înseamnă reparaţii curente la băncile din spaţiile de joacă şi amplasarea unora noi unde este nevoie, completarea gropilor cu nisip, întreţinerea aparatelor de joacă etc. “Ne preocupă îmbunătăţirea condiţiilor din spaţiile de joacă şi ne dorim ca actele de vandalism şi distrugerile de echipamente să se reducă sau să dispară, pentru a nu o lua de la capăt în fiecare an cu reabilitarea mobilierului şi a spaţiilor de joacă. Preferăm să utilizăm resursele pentru a extinde aceste spaţii şi în alte zone în care avem solicitări. Ne dorim ca atunci când există astfel de incidente, simţul civic să îi determine pe cei care observă, să sesizeze Poliţia Locală pentru stoparea în faşă a acestor distrugeri”, a declarat Radu Căpîlnaşiu, primarul Zalăului.
Deoarece în Parcul Central este în derulare proiectul cu finanţare europeană „Amenajare peisageră a parcului municipal central Zalău”, proiect prin care spaţiul va fi dotat cu mobilier nou, băncile de acolo vor fi amplasate în locurile de joacă de la blocurile S34 – cartierul Porolissum, blocurile Dalia şi Flora de pe strada Tudor Vladimirescu, blocul P 39 din cartierul Dumbrava I, blocul A 28 din cartierul Simion Bărnuţiu, blocul UJCOOP de pe strada Crişan şi în alte locuri solicitate.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 20 septembrie 2012 at 09:34 - Reply

    Si in Bradet, de ani de zile s-a distrus mobilierul si nu a mai fost inlocuit….

Lasa un Raspuns »