Parada modei cu Activ Plazza Mall

Magazin Salajean 4 august 2011 0

Parada modei cu Activ Plazza MallTreizeci de adolescenti de la liceele din Zalau si Jibou, fete si baieti, au prezentat vineri, pe scena amplasata in centrul municipiului Zalau, cu ocazia Zilelor Cetatii, o minunata parada a modei organizata de Activ Plazza Mall, in colaborare cu Primaria Zalau. Prezentatoarea evenimentului a fost modelul international Daniela Aciu, care a prezentat o rochie de seara de la magazinul Center Boutiq.

Potrivit organizatorilor, tinutele casual au fost asigurate de magazinul Bossini, brandul international care se adreseaza adolescentilor si nu numai. Tinutele elegante au fost de la magazinele Matilde, Center Boutiq si Anda din Activ Plazza Mall, iar cele de seara costume pentru barbati de la magazinul Kulcsar Conf., iar rochiile de la magazinul Center Boutiq. Incaltamintea a fost pusa la dispozitie de magazinul Leonardo. Astfel, sub coordonarea coregrafului Ella Cozma si cu sprijinul salonului de infrumusetare Vog care au aranjat, coafat si machiat prezentatorii, adolescentii au dat dovada de seriozitate si profesionalism.

Sponsorii evenimentului au fost: bijuteria Onyx, salonul de bronzare si manichiura Sun Quest, agentia de turism Porolissum, gelateria si cofetaria Mondo Gelato, terasa LEVEL care a asigurat protocolul.

Organizatorii anunta ca pe viitor vor mai avea loc prezentari de moda, in care vor fi expuse noile colectii. Cei interesati de oferta magazinelor din Activ Plazza Mall pot accesa adresa de internet www.activplazza.ro sau site-ul facebook.com.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »