Papucii, la control!

Magazin Salajean 11 mai 2010 0

Papucii, la control!Comisarii de la Protectia Consumatorilor i-au incaltat cu cateva amenzi pe patronii magazinelor care comercializeaza articole de incaltaminte, in urma controalelor desfasurate luna trecuta, in judetul Salaj. Potrivit reprezentantilor Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Salaj, controalele au avut loc in perioada 6-13 aprilie, si au vizat activitatea a sase operatori economici.

Au fost verificate 347 de perechi de incaltaminte in valoare de aproape 11.000 de lei, fiind constatate abateri la 50 de perechi, de aproximativ 1.200 de lei. Deficientele au fost cu privire la lipsa informatiilor traduse in limba romana, la cinci operatori economici, iar la patru operatori, lipsa pictogramelor privind informatiile despre materialul din care erau confectionate articolele. Au fost depistate si nereguli la afisarea preturilor.

In consecinta, s-a dispus retragerea perechilor de incaltaminte cu deficiente, precum si aplicarea a trei avertismente si trei amenzi in valoarea totala de 12.000 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »