Paine gratis pentru 1.000 de pensionari

Magazin Salajean 18 iunie 2012 0

Paine gratis pentru 1.000 de pensionariPensionarii cu cele mai mici venituri vor primi gratuit patru paini in fiecare luna. 1.000 de persoane varstnice cu pensii mai mici de 500 de lei lunar vor beneficia de patru paini a cate jumatate de kilogram. Acestea vor putea fi achizitionate incepand din 1 iulie, cel putin pe perioada a 12 luni, de la punctul de desfacere din Piata Agroalimentara Zalau a firmei Sandana. Demersul si sustinerea financiara ii apartine omului de afaceri Dumitru Rus care a dorit sa intinda, din nou, o mana de ajutor pensionarilor. Tichetele necesare pensionarilor care vor primi aceste paini se pot ridica de luni pana vineri intre orele 9-12, in spatiul special amenajat la parterul Activ Plazza din piata.

Presedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalau, Ioan Ivascau, a anuntat vineri, in cadrul unei intalniri organizate la sediul organizatiei cu reprezentantii presei locale, ca incepand cu data de 1 iulie pensionarii care sunt membrii CARP si au venituri mai mici de 500 de lei pot primi lunar gratis patru paini. Acest demers se va derula prin Fundatia Rus Dumitru care va acorda 4.000 de paini membrilor CARP. Vor beneficia de acest gest 1.000 de pensionari care au venituri sub 500 de lei. Ei vor primi un tichet pe care-l pot prelua de la parterul Activ Plazza, bon care este valabil doua luni si pe care-si pot lua opt paini in total. La achizitia ultimei paini pensionarii trebuie sa-si reinnoiasca tichetul. Nu excludem posibilitatea ca pe parcursul derularii acestui proiect sa apara unele probleme, pentru ca sunt multi varstnici care au doua pensii, dar folosesc un cupon si vor spune mai apoi ca au fost nedreptatiti. Cei care doresc sa ridice aceste tichete trebuie sa prezinte cartea de identitate, cuponul de pensie si carnetul de membru CARP, a declarat Ioan Ivascau.

Dumitru Rus a dat asigurari ca pensionarii vor beneficia gratis de paine timp de un an, dar nu a exclus posibilitatea ca aceasta sponsorizare sa fie continuata si pe viitor, in functie de evolutia afacerii pe care o conduce si si-a justificat gestul sau spunand ca nu pot sta nepasator fata de cei care o duc greu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »