Pachete cadou din partea Filialei Salaj a Crucii Rosii

Magazin Salajean 8 decembrie 2011 0

Pachete cadou din partea Filialei Salaj a Crucii RosiiPeste 100 de pachete cadou cu alimente si dulciuri au ajuns, marti, la copiii Centrului Social de Educatie Incluziva si la varstnicii cu probleme deosebite din cadrul Casei Pensionarilor din orasul Simleu Silvaniei. Actiunea umanitara a fost desfasurata de Filiala Salaj a Crucii Rosii, cu ocazia sarbatorii de Mos Nicolae.

La activitate au participat voluntarii Crucii Rosii, elevi din cadrul Seminarului Teologic Zalau, parintele Ionel Pop si inspectorul scolar Ioan Opris. Dupa impartirea cadourilor, respectiv: 80 de pachete cu dulciuri pentru copiii de la Centrul Social si 25 de pachete cu alimente si detergent pentru pensionarii cu venituri mici, participantii la actiunea umanitara au sustinut un concert de colinde.

Directorul filialei salajene, Laura Bungenteanu, ne-a declarat, ieri, ca astfel de actiuni fac parte din planul de responsabilitati care vizeaza institutia pe care o conduce. Dorim ca prin aceste actiuni sa oferim sprijin persoanelor aflate in dificultate si sa aducem zambete pe chipurile celor loviti de soarta. Vom continua sa oferim pachete cadou in urmatoarea perioada, a afirmat Laura Bungenteanu.

In cursul saptamanii urmatoare, voluntarii Crucii Rosii vor oferi cadouri persoanelor din cadrul Asociatiei Nevazatorilor. De asemenea, in listele beneficiarilor de cadouri sunt trecuti si copiii de la Scoala Bic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »