Până în 1 iunie: Drumuri blocate în plin centru al Zalăului

Magazin Salajean 31 mai 2011 0

Până în 1 iunie: Drumuri blocate în plin centru al Zalăului

Participanţii la trafic din Zalău au avut ieri, din nou, o surpriză. La primele ore ale dimineţii, în spatele Prefecturii Sălaj, se circula cu mare greutate, pentru că, iarăşi, circulaţia a fost deviată spre strada care duce prin Piaţa Agroalimentară şi care iese în 22 Decembrie. Nu se putea trece prin faţa hotelului Porolissum şi pe str. Unirii fiind puse bariere păzite de poliţiştii comunitari. Utilaje şi muncitori lucrau de zor pentru a decapa asfaltul şi pentru a aşterne bitumul pe unele porţiuni de carosabil din vecinătatea băncilor şi a terasei de la Porolissum.

Nu putem decât să apreciem gestul gospodarilor din municipiu care profită de vremea bună pentru a reface carosabilul. Nu ştim de ce însă edilii fac locuitorilor din Zalău astfel de surprize, fără a-i avertiza, pentru că, bunăoară, ieri dimineaţă mulţi ar fi preferat să ocolească zona dacă ar fi ştiut din timp că se pune bariera lângă Hotelul Porolissum. Nu de alta, dar majoritatea se grăbeau la locul de muncă ori să-şi ducă copiii la şcoală, şi din cauza aglomeraţiei cei mai mulţi au ajuns acolo unde au dorit, după un ocoliş, şi cu întârziere.

Pe strada Simion Oros, porţiunea dintre piaţă şi Instituţia Prefectului, circulaţia a fost închisă pentru efectuarea refacerilor în urma lucrărilor de canalizare. De asemenea, se derulează lucrări pentru punerea în funcţiune a canalizării pluviale, iar pe segmentul de drum barieră – Banca Raiffeisen se toarnă covor asfaltic, în rest, urmând să fie refăcută zona afectată. Lucrările sunt efectuate de SC Citadin Zalău SA şi, în condiţiile în care lucrările la reţeaua de canalizare pluvială nu vor pune probleme, circulaţia va fi redeschisă începând cu data de 1 iunie, informează Radu Nistorescu, administrator public al Municipiului Zalău.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »