Oglinda Dreptăţii, în curând în România!

Magazin Salajean 14 martie 2011 0

Oglinda Dreptăţii, în curând în România!

Info – juridic interactiv pentru românii din ţară şi de pretutindeni.

Începând cu data de 14 martie 2011, pe site-ul Casei de avocatură Coltuc- www.coltuc.ro, românii din ţară şi de pretutindeni vor putea accesa “Oglinda Dreptăţii”, un proiect al casei de avocatură prin intermediul căruia se urmăreşte nu doar o informare a românilor cu privire la domeniul juridic şi la modificările pe care acesta le propune şi aplică, dar şi crearea unei relaţii interactive cu aceştia cu ajutorul rubricilor din site.

“Oglinda Dreptăţii” a fost proiectată astfel încât să vină în ajutorul românilor din ţară, dar şi al românilor din diaspora care doresc să rămână informaţi în legătură cu noutăţile legislative din România ce pot avea repercursiuni asupra lor. Astfel, cele două secţiuni vor fi tratate “în oglindă” în următoarele rubrici: Teme, Avocatul va răspunde şi News.

În rubricile “Teme” şi “Avocatul va răspunde” este încurajată reacţia din partea vizitatorilor prin propunerea de teme interesante pentru ei, teme ce vor fi tratate atât în articole, cât şi în emisiunea “Info Juridic” realizată în studiourile TVR R, ca urmare a parteneriatului încheiat de Casa de avocatură Coltuc cu aceasta. De asemenea, întrebările venite din partea cititorilor vor putea fi trimise prin intermediul formularului de la rubrica “Avocatul vă răspunde”, unde specialiştii în drept ai Casei de avocatură Coltuc vor oferi răspunsurile dorite.

În plus, vizitatorii vor putea urmări live emisiunile, direct de pe pagina “Oglinda dreptăţii”. Alte detalii vor putea fi observate odată cu lansarea oficială a proiectului.

“Invităm românii din ţară şi din diasporă să acceseze site-ul, să propună teme de discuţie şi să pună întrebări, deoarece nu vor rămâne fără răspuns. Nu dorim să fie un proiect cu o singură direcţie de comunicare, ci un proiect interactiv, care într-adevăr să răspundă nevoilor şi problemelor cu care se confruntă românii” , afirmă Avocat Coltuc Marius.

Fondată în anul 2005, după o îndelungată experienţă în domeniu, Casa de Avocatură Coltuc a încercat şi reuşit să se integreze pe deplin în piaţa juridică din România, oferind clienţilor săi servicii profesionale prompte şi eficiente. Departamente: recuperări creanţă, litigii, consultanţă, registrul comerţului, marketing şi relaţii cu clienţii.

Pentru detalii:

Av. Coltuc Marius

avocat@coltuc.ro

0745.150.894

www.coltuc.ro/blog

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »