Oficiul Postal Nr.1 Zalau, inclus in reteaua VNP

Magazin Salajean 19 aprilie 2010 0

Oficiul Postal Nr.1 Zalau, inclus in reteaua VNPIncepand cu data de 15 aprilie anul curent, ghiseul exterior 1 al Oficiului Postal Zalau 1, cu adresa in strada Gheorghe Doja nr. 93, judetul Salaj, a fost inclus in reteaua subunitatilor postale conectate la Virtual Private Network (VPN), se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Posta Romana.

In subunitatea postala recent conectata la sistemul VPN, clientii au acces, pe langa serviciile postale traditionale, si la cele bazate pe cele mai noi tehnologii, precum servicii financiare electronice interne si externe (mandat on-line, e-mandat, achitare transferuri Western Union, mandate Eurogiro si Valutrans) sau e-post, ce asigura transmiterea de mesaje prin intermediul retelei Internet, inclusiv de la casute de e-mail la adrese postale. De asemenea, clientii subunitatii postale din Zalau pot plati contravaloarea facturilor la utilitati emise de diversi furnizori. Subunitatea postala este deschisa de luni pana vineri, intre orele 8 si 20.

Reteaua VPN a Postei Romane este constituita din peste 580 de subunitati postale, localizate in toata tara, este cea mai extinsa retea VPN din Romania si cea mai complexa din punct de vedere al configuratiei, bazandu-se pe cele mai moderne si sigure protocoale de transmitere a datelor. Extinderea oficiilor informatizate se inscrie in planul de dezvoltare a Postei Romane si va continua in acest an. Programul presupune modernizarea locatiilor din intreaga tara si asigurarea unor servicii de calitate atat in mediul urban, cat si in mediul rural.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »