Oferta de sfarsit de vara: o solutie avantajoasa la racordare pe sistemul de distributie pe orizontala

Magazin Salajean 31 august 2011 0

Oferta de sfarsit de vara: o solutie avantajoasa la racordare pe sistemul de distributie pe orizontala

RFV vine in intampinarea consumatorilor sai fideli cu o oferta de racordare avantajoasa.

Operatorul a demarat noul program de racordare, conform caruia acesta va executa gratuit sistemul de distributie pe orizontala la acele puncte de consum la care consumatorii garanteaza loialitate pe o perioada de cinci ani. Consumatorii vor fi nevoiti sa achizitioneze doar acel dispozitiv care permite contorizarea si reglarea individuala a consumului.

RFV ZA Distriterm a montat deja sistemul de distributie pe orizontala in trei scari de bloc din Zalau. Datorita noului sistem, alimentarea cu energie termica are loc printr-o retea de conducte reabilitata, rezolvandu-se astfel vechea problema a recircularii apei pana la ultimul etaj: acum la doar cateva secunde dupa deschiderea robinetului, consumatorii se vor bucura de apa calda. Al doilea mare avantaj, fata de vechiul sistem centralizat cu care erau obisnuiti, este reprezentat de alimentarea cu energie termica a fiecarui apartament in parte , dupa necesitatile fiecaruia, independent de vecini.

Lucrari gratuite

RFV ofera acum zalauanilor posibilitatea instalarii gratuit a sistemului pe orizontala pe patru tevi, in conditiile in care acestia garanteaza loialitate societatii pe o perioada de 5 ani. Consumatorii vor achizitiona de la RFV doar contorul de energie termica la pretul net de 200 EUR cu plata in rate, fara dobanda, timp de 24 luni si sa se racordeze la contor. Contorul montat langa usa apartamentului afiseaza cantitatea de energie termica folosita, astfel abonatul va plati doar cat a consumat. La cerere, RFV va executa lucrarile de racordare sau va asista la lucrarile de instalare. Informatii suplimentare legate de aceasta oferta pot fi cerute personal la biroul de Relatii cu Publicul din P-ta Iuliu Maniu nr. 3, prin telefon la numerele 0260-614585 sau 0360-074000 sau la adresa de e-mail info.zalau@rfv.hu.

Distributia pe orizontala vs. microcentrala

Distributia energiei termice are loc astfel: operatorul prelungeste pe verticala conductele in scara blocului, iar pe orizontala le conduce pana la usa fiecarui apartament, unde urmeaza sa fie montate contoarele de energie termica. Pe urma are loc racordarea apartamentelor la conducta scarii. In apartamentele in care au fost montate centrale de apartament si exista instalate sistemele individuale, racordarea presupune interventii minime. Spre deosebire de centralele de apartament, acest sistem nu presupune cheltuieli de instalare sau intretinere din partea proprietarilor de apartamente, si totodata acestia nu vor avea in casa ”o bomba cu ceas”, deoarece productia de energie termica se desfasoara in continuare la termocentrala, departe de zona rezidentiala.

Mai mult, RFV promite ca cei care au optat pentru sistemul orizontal de distributie vor economisi lunar 5% cu facturile pentru incalzire si apa calda menajera fata de cei care au centrale proprii de apartament.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »