Ofertă de muncă slabă pentru şomerii sălăjeni

Mihaela Oprea 18 octombrie 2012 0
Ofertă de muncă slabă pentru şomerii sălăjeni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj a publicat pentru săptămâna aceasta doar 48 de locuri de muncă disponibile pentru şomeri, mai puţin de jumătate din numărul posturilor ofertate în săptămânile anterioare.
Potrivit unui comunicat de presă remis de instituţia menţionată, majoritatea locurilor de muncă sunt în domeniul confecţiilor. Un număr de 20 de locuri sunt disponibile, dintre care 10 sunt pentru muncitor necalificat, cu studii medii şi experienţă în maşina de cusut, iar celelalte sunt pentu confecţioner asamblor articole din textile, calificaţi şi cu experienţă în maşina de cusut.
Doar două job-uri sunt vacante în domeniul construcţiilor, dintre care unul pentru muncitor necalificat şi unul de tâmplar universal. În industria alimentară, patronii sălăjeni au anunţat prin agenţia forţelor de muncă opt posturi vacante de barman şi ospătar, un post de femeie de serviciu şi unul pentru muncitor necalificat. În industria lemnului se oferă trei posturi: de tâmplar universal, tapiţer şi croitor. Un singur loc de muncă este disponibil în comerţ, şi anume de manipulant mărfuri.
În domeniul serviciilor au fost publicate următoarele posturi de: lăcătuş mecanic, sudor, electrician exploatare reţele electrice, fasonator mecanic, pădurar, sudor şi electrician întreţinere şi reparaţii.
Săptămâna trecută, patronii sălăjeni au lansat prin agenţie peste 100 de locuri de muncă, majoritatea în confecţii şi servicii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »