Oferta de criza pe piata muncii din Salaj

Magazin Salajean 27 august 2010 0

Oferta de criza pe piata muncii din SalajSansele de angajare ale celor peste 8.500 de someri salajeni se diminueaza pe zi de trece, in conditiile in care numarul locurilor de munca vacante la nivelul judetului Salaj este in scadere de la o saptamana la alta. Potrivit Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Salaj, in acest moment, firmele din judet pun la bataie doar 76 de slujbe, fata de cele 98 de acum o saptamana.

In continuare, cea mai bogata oferta ramane in domeniul confectiilor. De altfel, aproape jumatate din posturile libere scoase la concurs sunt in acest domeniu, cele mai multe fiind destinate persoanelor specializate in confec-tionarea-asamblarea articolelor din textile. In industria alimentara sunt neocupate 23 de locuri de munca, insa aproape toate se adreseaza muncitorilor necalificati. Oferta patronilor salajeni mai cuprinde sapte posturi in constructii si doua in comert.

Somerii cu studii superioare nu au nicio sansa de angajare decat daca au absolvit o facultate cu profil economic. Pentru acestia exista trei slujbe: asistent marketing, asistent manager si consilier economic.

Printre firmele interesate sa incadreze un numar mai mare de lucratori se numara Euro Conserve SRL Zalau, SC CAAFS Profi SRL Jibou si BI Consult SRL Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »