Obligatiunile municipiului, cumparate de Raiffeisen

Magazin Salajean 1 septembrie 2010 0

Obligatiunile municipiului, cumparate de RaiffeisenToate cele 643.000 de obligatiuni emise de municipiul Zalau si tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti au fost cumparate de catre Raiffeisen Bank. Valoarea emisiunii de obligatiuni se ridica la 64,3 milioane de lei, fonduri pe care administratia locala le va utiliza pentru rambursarea creditului de tip bridge loan, in valoare totala de 79,27 milioane de lei acordat de Raiffeisen Bank, suma din care au fost utilizati 64,3 milioane de lei.

Primaria Zalau a contractat imprumutul in cauza in noiembrie 2007, in vederea finantarii proiectelor de interes local. Printre obiectivele cuprinse in lista se numara: lucrari tehnico-edilitare, amenajare acces carosabil si pietonal, alimentare cu apa, canalizare menajera, pluviala si iluminat public.

Titlurile au o maturitate de 20 de ani. Obligatiunile vor fi listate ulterior la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Dobanda va fi calculata ca medie a dobanzilor la credite (ROBOR) de pe piata monetara la sase luni, la care se adauga 0,45 la suta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »