Oamenii nu mai primesc apa cu portia

Magazin Salajean 22 iunie 2007 0

Oamenii nu mai primesc apa cu portia

Dupa ce, cu o luna in urma, primarul din Cehu Silvaniei, Vasile Cuceu, era nemultumit de intarzierile din programul SAMTID, prin care se desfasoara introducerea retelei de apa in oras, edilul ne-a declarat ca, in sfarsit, locuitorii au program de apa 24 de ore din 24 si nu mai trebuie sa primeasca apa cu portia. De saptamana trecuta, in Cehu Silvaniei populatia are program de apa continuu. Este vizibil o imbunatatire, comparativ cu ultimii 2 ani, cand in oras, serviciul de distribuire a apei functiona dupa un program de doua pana la 12 ore zilnic, ne-a declarat primarul Cuceu.

Totusi, acesta priveste cu ochi sceptici promisiunile celorlalti actori implicati in programul SAMTID, potrivit carora receptia lucrarilor va avea loc in curand. Consider ca programul SAMTID a mers incet si asa merge si acum. Am vazut ca iar a fost amanat termenul de finalizare, asa ca, probabil ca si receptia lucrarilor in Cehu Silvaniei va avea loc prin toamna, a spus Vasile Cuceu.

De cealalta parte, directorul Asociatiei pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Somes-Tisa, Marcel Zaharia, ne-a asigurat ca lucrarile la reteaua de apa in Cehu Silvaniei au fost finalizate, iar programul de furnizare a apei 24 de ore din 24 dovedeste acest lucru. Astazi (ieri, n.r.) vor fi pornite si cele doua pompe noi, amplasate la statia de pompare de la Ulciug. In rest, se mai lucreaza doar pe partea de finisaje si inventariere. Cu siguranta, in cel mult doua saptamani vom receptiona lucrarile in Cehu Silvaniei, ne-a spus Marcel Zaharia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »