Oameni ai zilelor noastre care, prin natura serviciului, alină suferinţe şi tămăduiesc semenii lor: CENTRUL DE RECUPERARE “ACASĂ”

magazinsalajean 4 aprilie 2013 2
Oameni ai zilelor noastre care, prin natura serviciului, alină suferinţe şi tămăduiesc semenii lor: CENTRUL DE RECUPERARE “ACASĂ”

Nu am scris aceste rânduri din poziţia de agent publicitar, ci am fost mânat de instinctul meu de a mulţumi, cu aceste puţine cuvinte, acestor persoane, care cu priceperea , profesionalismul şi de cele mai multe ori cu sufletul, ajută semenii să se recupereze după accidente sau boli, care îi aduc de multe ori în imposibilitatea de a merge.
NU credeam că eu, o persoană activă, în urma unui nefericit accident, am să ajung la acest centru de recuperare şi că în scurt timp voi putea să umblu din nou. Nu am să explic ce am păţit, vreau doar să aduc mii de mulţumiri tuturor celor ce lucrează în acest centru, pentru seriozitatea şi profesionalismul cu care tratează bolnavii, începând de la doctori, asistente, personal auxiliar şi nu în ultimul rând, lor, kinetoterapeuţii, care prin exerciţii, masaj, băi, duşuri etc. m-au pus pe picioare şi am început din nou să umblu, aşa cum fac cu mii şi mii de pacienţi, în fiecare an.
Se spune în cele zece porunci să-ţi iubeşti aproapele ca pe tine însuţi . Da, despre aceşti oameni poţi spune asta, că îşi iubesc aproapele. Cu răbdare, cu încurajări şi pricepere dau speranţe unor persoane, care de multe ori, au pesimismul şi decepţia, că nu se vor vindeca şi nu vor putea umbla cum o făceau altădată.
Mulţumesc d-na dr. Nagy, mulţumesc Raluca , Delia, Lucian, Cecilia şi tuturor celor care lucraţi la Centrul ,,ACASĂ”, mulţumire ce vine nu numai din partea mea, dar şi din partea tuturor celor pe care i-aţi vindecat şi pe care o să-i vindecaţi în continuare.
Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care au construit acest locaş, pe cei care îl administrează şi pe toţi cei care ajută ca acest centru să existe. Pentru toţi aceştia: JOS PĂLĂRIA!

Dan Pănican

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. 1977 5 aprilie 2013 at 13:52 - Reply

    Oameni minunati sunt cu adevarat toti cei care lucreaza in acest centru nu doar cu mainile ci si cu sufletul alinand dureri si incurajand pe toti.Dumnezeu sa i ocroteasca si sa le daruiasca putere pt a putea fi de folos si ajutor noua tuturor.
    Dumnezeu sa i binecuvinteze pe toti indiferent de functia si statutul fiecaruia.Cu adevarat ‘JOS PALARIA” in fata unor oamenni atat de minunati.

  2. Anonim 8 aprilie 2013 at 10:47 - Reply

    Se poate sa avem si modele de bune practici in domeniul serviciilor medico-sociale, in acest judet ! Omul sfinteste locul si locul motiveaza omul, in aceasta unitate medico-sociala. Sunt bine organizati si administrati, au grija de imaginea organizatiei si a celor care le solicita ajutorul. Este un partener credibil, responsabilizeaza tot ce face. Intre membii echipei centrului se vede clar ca exista colaborare, comunicare, relationare. Isi cunosc foarte bine atributiile ce le revin. Comunicarea in acesata unitate este prezenta atat pe verticala cat si pe orizontala. Exista transparenta si flexibilitate.

Lasa un Raspuns »