O zalauanca are cel mai lung par din Romania

Magazin Salajean 29 iulie 2010 2

O zalauanca are cel mai lung par din RomaniaLa cei 26 de ani ai sai, zalauanca Eniko Peto are cel mai lung par din Romania. Tanara, care lucreaza ca asistenta medicala, nu s-a mai tuns de 16 ani, astfel ca podoaba ei capilara masoara in prezent 154 de centimetri. Eniko spune ca pentru a avea un par frumos, foloseste ulei de masline si nu il usuca niciodata cu foehnul.

De spalat il spala doar o data pe saptamana, procedura care necesita o cantitate foarte mare de sampon. Asa se face ca reuseste sa consume un flacon de sampon dupa doar trei spalari, in timp ce balsamul ii ajunge doar pentru doua utilizari.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Raduc-ovidiu cosma 5 iunie 2016 at 18:23 - Reply

    Caut pe eniko peto din zalau Salut frumoso hai cand poti la mine imi place de tine tef0264214321 urgent vino sau da-mi adresa ezacta at!

  2. Raduc-ovidiu cosma 5 iunie 2016 at 18:32 - Reply

    Salut frumoso hai cand poti la mine imi place de tine urgent la dragoste ce astept de la tine la tef0264214321!

Lasa un Raspuns »