O singura slujba pentru somerii cu facultate

Magazin Salajean 13 august 2010 0

O singura slujba pentru somerii cu facultate

Oferta locurilor de munca vacante in judet este in scadere de la o saptamana la alta, potrivit datelor furnizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj. Asa se face ca salajenii aflati in cautarea unei slujbe pot alege din numai 125 de joburi, cele mai multe fiind in domeniul confectiilor, pe posturi precum confectioner-asamblor textile, confectioner articole din piele si inlocuitori si muncitor necalificat. In sectorul serviciilor, angajatorii din Salaj pun la bataie 31 de locuri de munca, mai mult de jumatate fiind destinate muncitorilor necalificati. Firmele de constructii au nevoie de 10 oameni, in timp ce necesarul de personal din industria alimentara se ridica la 23 de persoane.

Cele mai multe locuri de munca vacante sunt oferite de firme precum Giacomo Exim SRL Jibou, CAAFS Profi SRL Jibou, AC Pack SRL Nusfalau si Euroconserve SRL Zalau.

In ceea ce priveste oferta adresata persoanelor cu studii superioare, aceasta este mai saraca decat oricand: un singur post de administrator cont, disponibil la CEC Bank.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »