O saptamana la munte intra in prelungiri

Magazin Salajean 23 aprilie 2010 0

O saptamana la munte intra in prelungiriProgramul turistic O saptamana la munte, derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, impreuna cu patronatul Agentiilor de Turism, va fi prelungit pana in 30 iunie, au anuntat reprezentantii celor doua structuri. Programul urma sa se incheie la sfarsitul acestei luni.

Acest program este promovat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in cadrul campaniei Turist in Romania si este destinat cresterii gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turistii romani. Este vorba despre un program special, care presupune tarife avantajoase, adaptate actualelor conditii economice. Astfel, pentru un sejur de 5 nopti fara servicii de masa, turistii achita 158 de lei la hoteluri, pensiuni sau cabane de 2 stele, 258 lei la structurile de cazare de 3 stele si respectiv 358 lei la structurile de 4 stele.

Din cele 96 structuri hoteliere inscrise in program pana la 30 aprilie 2010, si-au prelungit participarea pana la 30 iunie 2010 un numar de 69 structuri hoteliere , cu o capacitate de 3.256 locuri pe serie, ceea ce inseamna ca, in cele noua serii, circa 28.000 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase. Biletele pentru aceste hoteluri sunt puse in vanzare in agentiile de turism.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »