O saptamana la munte, cu maxim 358 de lei

Magazin Salajean 3 septembrie 2010 0

O saptamana la munte, cu maxim 358 de lei

Hotelierii si proprietarii de pensiuni vand, incepand de duminica, 5 septembrie, pachete turistice adaptate tuturor buzunarelor. Astfel, cei care nu s-au bucurat, inca, de concediu, pot profita de oferta speciala disponibila prin programul O saptamana la munte, ce cuprinde cinci nopti de cazare, fara servicii de masa. Pretul unui sejur incepe de la 158 de lei si corespunde cazarii in unitati de doua stele, in timp ce vacanta cea mai scumpa, cu cinci nopti la patru stele, ajunge la 358 de lei.

Pana in acest moment, in program s-au inscris 48 de societati hoteliere din zona montana, care au pus la dispozitie peste 2.970 de locuri pe serie. Altfel spus, in cele 15 serii, circa 45.000 de romani vor putea sa petreaca o saptamana la munte la tarife avantajoase.

In oferta apar localitatile Sinaia, Predeal, Busteni, Poiana Brasov, Azuga, Cheia, Alunis, Paltinis, Brasov, Bran, Moeciu, Campulung Muscel, Gura Raului, Vatra Dornei, Gura Humorului, Baile Olanesti, Moroeni, Calimanesti si Paltin. Programul O saptamana la munte, derulat de catre Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, se incheie in 17 decembrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »