O pană de curent i-a trimis acasă pe zălăuanii veniţi la film

Andreea Vilcovschi 1 aprilie 2013 1
O pană de curent i-a trimis acasă pe zălăuanii veniţi la film

Peste 100 de spectatori prezenţi la proiecţia filmului „Poziţia copilului” în această seară au fost nevoiţi să părăsească sala Casei Municipale de Cultură din Zalău din cauza unei pene de curent.

Furnizarea energiei electrice a fost întreruptă, în jurul orei 21, în mai multe zone ale oraşului din cauza unor defecţiuni la reţea. Zălăuanii care se aflau la acea oră la în sala de cinema au fost rugaţi de către organizatori să iasă din clădire, până ce problema va fi remediată. Pana de curent a durat aproape o jumătate de oră, astfel că majoritatea spectatorilor şi-au pierdut răbdarea şi au plecat spre casă.

„Autorităţile au investit o grămadă de bani în reabilitarea clădirii în care funcţionează acum Casa Municipală de Cultură, dar nu s-au gândit să achiziţioneze un generator. Putea fi evitată o situaţie penibilă, precum cea din această seară. Am ieşit peste 100 de oameni din clădire, dar pentru că pana a durat prea mult, mulţi am renunţat la a mai aştepta”, ne-a declarat Sorin B., un spectator deranjat de faptul că nu a putut viziona filmul premiat cu „Ursul de aur”.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 2 aprilie 2013 at 06:15 - Reply

    Pe mine nu m-a rugat nimeni sa ies din cladire (precum s-a scris in articol), asa ca am asteptat rabdatoare pana s-a remediat avaria si s-a reluat filmul. Am ajuns acasa dupa ora 23 dar nu regret.

Lasa un Raspuns »